Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Driehoofdstukken.nl
Een schrijver heeft vaak moeite om een geschikte uitgever voor zijn of haar boek te vinden. Het valt  niet mee om tot de hooguit twee procent te behoren waarvan een boek wordt uitgegeven.

Je moet het geluk hebben dat een uitgever precies op zoek is naar het manuscript dat jij hebt geschreven en dat ze aangenaam verrast zijn door de synopsis en de schrijfstijl, waar overigens hooguit overheen wordt gescrold. Dat zijn dus de momenten waar je het van moet hebben. Spreekt het verhaal hen niet aan en rammelt de tekst, dan zal je manuscript direct op de stapel ‘Afgewezen’ belanden.

Krijgen uitgevers een goede eerste indruk, dan wordt er iets serieuzer naar gekeken. Maar dan ben je er nog niet, want dan maak je nog tachtig procent kans om bij de volgende ronde af te vallen. De eerste impressie is dus belangrijk. Driehoofdstukken.nl helpt je om je manuscript de kans te geven die het verdient. Je bent overtuigd van de kwaliteit van je werk, maar het kan nu eenmaal altijd beter.

We zetten - indien er vijfhonderd aandelen à vijf euro zijn verkocht - drie ervaren en professionele redacteuren aan het werk om samen met jou tot het beste resultaat te komen. Verlies je dan de zeggenschap over je eigen tekst? Nee, want het gaat om welgemeende correctievoorstellen. Niet alleen wordt je manuscript er beter door, maar zul je ook merken dat je schrijfstijl erop vooruit zal gaan. Een goede samenwerking dus, waar geen schrijfcursus tegenop kan.

Is het redactietraject afgerond, dan gaan wij op zoek naar een geschikte uitgever en mogelijk heeft die zich dan al gemeld. Uitgevers zijn immers altijd op zoek naar interessante manuscripten die goed zijn geschreven en waar ze dus niet al te veel werk meer aan hebben. Vindt Driehoofdstukken.nl geen geschikte uitgever, dan zal het werk professioneel door Uitgeverij ClusterEffect worden uitgegeven als boek, e-boek en luisterboek.

Heb je de ambitie om een succesvol schrijver te worden, dan is Driehoofdstukken.nl jouw portaal.

Laatste update: 23-9-2018